Mads Nørgaard Denim Jakke

Højskole På Mallorca

Annonce Bjerringbro De smukke omgivelser for højskolens kursister er nøje udvalgt. Selvom højskolen er placeret under syden sol, er den baseret på de gamle danske højskole-traditioner. Foto: Presse. Anna Katrin Nørgaard er tredje generation af stifterne bag Nørgaards Højskole. Nu starter hun en højskole på Mallorca, der skal drives på de værdier og grundtanker, hun allerede som barn kom til at holde af på barndommens højskole i Bjerringbr 31 jan. 2017 kl. 16:09 Opdateret 02 feb. 15:00 Bjerringbro: Anna Katrin Nørgaard er barn af Nørgaards Højskole. I dag er hun 51 år og bor på Sjælland, men højskolen i Bjerringbro har stadig en helt speciel plads i hendes hjerte. Den er grundlagt af hendes farmor og farfar i 50'erne, og i 1966 bliver hendes far forstander på skolen. - Jeg har altid haft en helt nærværende fornemmelse af fællesskab og sammenhold, når jeg har været på Nørgaards Højskole. Helt fra jeg var barn, stod de her stærke værdier ret klart for mig, og alt det med sange, diskussioner, ekspeditioner og foredrag fik jeg ind med modermælken, siger Anna Katrin Nørgaard og fortsætter.

  1. Dansk
  2. Billige hoteller på mallorca
  3. Nørgaards Højskole slår rødder på Mallorca | viborg-folkeblad.dk
  4. Hotels
  5. Fynbo åbner højskole på Mallorca | fyens.dk
  6. Tv-journalist laver højskole på Mallorca | amtsavisen.dk

Dansk

Familiekursus: Surf- og vandsport i Cold Hawaii 24. 7. – 30. 2020 Tag med på familiekursus i surf-og vandsportsaktiviteter i Cold Hawaii i Thy. Kurset henvender sig til familier, der ønsker at prøve surf- og vandsportsaktiviteter på begynder/let øvet niveau samtidig med, at de oplever den imponerende natur i Cold Hawaii området. Udover vandsportsaktiviteter vil der være morgensang, morgenmotion, vandring og mountainbike i Nationalpark Thy og masser af grin, hygge og fællesskab. læs mere Vandring, natur og kultur i Thy 3. 8. – 9. 2020 En plads på delt dobbeltværelse tilbage. Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km. Når vi ikke er ude at gå vil der være spændende foredrag bl. a. med Anne Hjernøe, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde. læs mere Vandring, natur og kultur i Thy 10. – 16. 2020 Tag med Annas Højskole til det smukke Thy og bevæg dig i den spektakulære Nationalpark Thy med 3 vandreture på 15-18 km.

Billige hoteller på mallorca

højskole mallorca

Nørgaards Højskole slår rødder på Mallorca | viborg-folkeblad.dk

- Nørgaards Højskole har en særlig plads hos mig. Jeg er jo vokset op med den og dens værdier. Det er ikke noget, man slipper. Mallorca Højskole Dansk højskole for voksne i udlandet, stiftet af Anna Katrin Nørgaard i 2017. Udbyder uge-kurser forår og efterår. Læs mere på: mallorcahø Mallorca på den anden side af masse-turismen. Arkivfoto Tandhjulet faldt i hak Anna Katrin Nørgaard er uddannet journalist, og i 13 år lavede hun dokumentarprogrammer for DR. Via det job var hun vant til at rejse rundt på steder, hvor folk ikke sædvanligvis kommer. Og for hende var det naturligt at kombinere journalistens fortælleglæde og tæft for at komme ind bag ved overfladen med hele højskoletanken. Så hun kvittede DR-jobbet og sprang ud på det dybe vand. - Det var selvfølgelig noget af en beslutning. Men ikke særlig svær, da jeg tænkte efter, siger Anna Katrin Nørgaard, der i dag bor i Snekkersten med mand og barn, når hun ikke er på Mallorca. Hun siger selv, at hun enemand står for højskolen, men får en hjælpende hånd af sin mand, forfatteren Kim Juul.

Hotels

med Maria Helleberg, fællessang, morgengymnastik, dejlig mad og masser af tid og ro til bare at være og nyde. læs mere Mallorcas køkken og vandring 3. 9. – 10. 2020 Lær at lave spansk mad sammen med tv- kok og journalist Anne Hjernøe. Men vi skal også ud og røre os. Så hver anden dag er vi ude og vandre i bjergene på 3 smukke og varierede vandreruter. læs mere Mallorca set indefra 14. – 21. 2020 Der er to pladser tilbage på et dobbeltværelse. På det populære kursus "Mallorca set indefra" oplever du øen på en autentisk og anderledes måde, hvor du kommer tæt på de lokale og langt væk fra turismen. På dette kursus skal vi blandt andet opleve Jørn Utzons hus Can Lis. læs mere Mallorcas køkken og vandring 23. læs mere Vietnam set indefra 14. 11. – 27. 2020 Med udgangspunkt i den charmerende Hanoi og menneskene her, lærer vi om Vietnams historie og kultur. Vi møder interessante danskere, der bor i landet. Vi har madskole, mulighed for vandretur i bjergene og sejlads i Halong Bugten. Og så skal vi hjælpe med at gøre Vietnam lidt renere.

Fynbo åbner højskole på Mallorca | fyens.dk

Han har desuden en kærlighed til gode vine, derfor vil han også fortælle om Mallorcas vine og stå i spidsen for en tur ud til øens bedste vingård. En anden af foredragsholderne på Mallorcahøjskolens første kursus i maj bliver tv-vært og livsstilsekspert Christine Feldthaus, der selv har holdt flere ferier på øen fra dengang menukort stod på dansk. Med livsstilsbrillen på kigger Christine også på danskernes rejseformer før og nu, og så giver hun tips og anekdoter fra det personlige rejsekatalog. Desuden kan kursisterne blandt meget andet lære at lave tapas af en lokal tapasekspert, og de får mulighed for at komme ud og opleve et af Jørgen Utzons to huse på Mallorca, Can Lis, der normalt er lukket for offentligheden. Højskole-parret slår dørene op for deres første hold kursister fra den 30. april til 6. maj. Og igen i september og oktober. Ophold bestilles på højskolens hjemmeside: Der er store, åbenlyse fordele ved at tage et højskoleophold på Mallorca i maj. Under sydens sol Barndommens højskoleminder og savnet efter højskolemiljøet er det ene af tre ben, projektet står på.

Tv-journalist laver højskole på Mallorca | amtsavisen.dk

dansk højskole på mallorca
  • 28-årig lever på lånt tid med nye lunger: - Jeg skal ikke sætte børn i verden, for at de mister deres far - TV 2
  • Kolding sushi hus pris
  • Dansk højskole på mallorca
  • Babys mave rumler meget
  • Kolding til århus death
  • Hummus med Alger | Helsebixen.dk
  1. Lackland af
  2. Firkantet hængeparasol 3x3
  3. Tandblegning århus tilbud
  4. Wordfeud snyd dansk leet 12
  5. Søger medarbejder over 18
  6. Barstole træ
  7. Www danskfolkeparti dk 4
  8. Cykel
  9. Hvor meget vejer et æg uden skal
  10. Indberetning af lønsumsafgift
  11. Georg jensen amagertorv åbningstider
January 2, 2023, 3:46 am